Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

LPG-Hoidot

 

LPG- Hoitolaite kehitettiin 1980-luvulla arpikudosten ja palovammojen hoitoon lääkinnälliseksi laitteeksi. 

Tutkimustyötä on tehty 27 vuotta ja tieteellisiä tutkimuksia on yli 140.

http://www.lpg-pro.com/cosire/http://www.lpgmedical.com/

Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen johon yhdistetty itsenäisesti liikkuvat rullat, jotka hoitavat kudosta horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Rullamekanismiin voidaan yhdistää jatkuvaa ja jaksottaista imua, sekä säätelemällä imun ja sen tauon keston suhdetta. Hoidon vaikutus saadaan syvälle, jopa 10 cm syvyyteen.

LPG-menetelmillä voidaan hoitaa monipuolisesti seuraavilla alueilla:

Fysioterapia, Hieronta, Urheiluhieronta, Vartalohoidot ja Kasvohoidot

 

 

Fysioterapia

Vähentää nivelten jäykkyyttä, vähentää turvotusta, lievittää kipua, vähentää tulehdusreaktiota, hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, estää arpikudoksen syntymistä, tuki ja liikuntaelin ongelmat; jäykkyys, kipu, särky jne.

 

Urheiluhieronta

Tehostaa palautumista, nopeuttaa urheiluvammojen parantumista, lieventää rasituksen jälkeistä lihassärkyä, lihasten ja lihaskalvojen venyttäminen, valmistaa lihaksia suoritukseen, aktivoi hermostoa ja rentouttaa jäykistyneitä lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa

 

Vartalohoidot (Lipomassage)

Hoikistaa, muotoilee, kiinteyttää ja tasoittaa, sitkeän rasvan poistaminen, kiinteämpi vartalo, ihon kuorinta, tasaisempi, kiinteämpi ja kimmoisampi iho, selluliitin poistaminen

 

Kauneudenhoito (Endermolift Kasvohoidot)

Ikääntymisen merkkejä korjaava tekniikka stimuloi sidekudossoluja ja kiinteyttää kasvojen, kaulan ja dekolten herkkää ihoa. Hoito parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Kollageeni, ja elastiinin tuotantoa aktivoiva. Silottaa ja tasoittaa ryppyjä, kirkastaa ihon väriä.